Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

V petek, 30. 11. 2018, je na ETrŠ Brežice bila organizirana okrogla miza, z naslovom »Karierne poti bivših dijakov ETrŠ Brežice«, katere koordinatorica in povezovalka je bila prof. Mira Starc, udeleženci pa so bili: Ivan Kostevc, Katjuša Mlekuž, Ivo Kovačič, Primož Kozmus, Jure Pezdirc, Katja Šribar, Tilen Abram in Zlatka Kolman.

Vsi prisotni so se nam predstavili s svojimi spomini in utrinki iz srednješolskih klopi, katera pomembna znanja so osvojili v srednji šoli, kaj je tisto, česar se z veseljem spominjajo in kaj je bil motiv za njihovo samostojno pot v kariero ali vzrok za usmeritev v poklic, katerega danes z veseljem opravljajo.

Gostje so nas opomnili, da je delo, delo in še enkrat delo tisto, s katerim je mogoče doseči zastavljeni cilj, da se morda na poti pojavijo ovire, katere je potrebno premagati, preskočiti ali odstraniti in da se vse lahko doseže, če imamo voljo, znanje in podporo s strani svojih najbližjih.

Vesela sem, da so bili učenci, dijaki in študentje lahko prisotni pri tem dogodku, ki nas je obogatil z izkušnjami, nasveti in priporočili gostov, ki so bili sproščeni, zgovorni in preprosto fantastični.

Inštruktorica
Karmen Štefanič

 

(Skupno 498 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost