Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Na Strokovno izobraževalnem centru Brežice smo 2. 9. 2024 ponovno sprejeli rekordno število novincev, ki so se pridružili starejšim dijakom. Skupno število dijakov je preseglo številko 420, kar kaže na zelo zanimive in uporabne programe, ki jih šola ponuja.


Zjutraj je prvošolce pred šolo sprejela ravnateljica dr. Mojca Tomažin z njihovimi bodočimi razredniki. Novim dijakom je povedala, da so dobrodošli in da je šola med počitnicami poslala spet lepša, saj smo renovirali hodnike in dijaške omarice, ki se bodo zaklepale z dijaškimi izkaznicami. Poudarila je tudi, da moramo skupno lastnino vsi dobro čuvati in da moramo vsi poskrbeti za dobre in tople medsebojne odnose. »Nesoglasja rešujmo sproti, po potrebi pa vključimo razrednike, šolsko svetovalno službo in nazadnje tudi ravnateljico,« je še dodala.


Predstavila je tudi nove razrednike, in sicer Daniela Starca (program ekonomski tehnik), Boruta Retlja (program trgovec), Stašo Omerzel (program predšolska vzgoja) in Urško Tomše (program zdravstvena nega), ki so svoje dijake poklicali in jih povabili v matične učilnice. Prvi dan so imeli vsi dijaki tri ure z razrednikom in še dve uri pouka po urniku.

Slika 1: Novi razredniki in ravnateljica SIC Brežice.


Vsem dijakom, ki bodo v novem šolskem letu obiskovali SIC Brežice, želimo veliko novega znanja, dobrih prijateljev in lepih doživetij na naši šoli. Vsem, ki se zaradi omejitev niso uspeli vpisati na SIC Brežice, pa želimo, da bi našli sebi ustrezen program tudi drugje.

Slika 2: Novince je pozdravila ravnateljica SIC Brežice dr. Mojca Tomažin


Za SIC Brežice: Metka Galič
Foto: Metka Galič

(Skupno 679 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost