Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Na šoli imamo novo pridobitev: na novo urejeno učilnico za sproščanje, učenje ali pa enostavno za preživljanje prostih ur med poukom, in sicer v bivši učilnici NPB, to je pri izhodu iz jedilnice.

Naša nova učilnica je bila ustvarjena na pobudo ravnateljice, s pomočjo nekaterih profesorjev in mnogih dijakov naše šole, ki so pridno in vestno opravili svoje naloge. Najprej so jo prebelili, nato so se lotili zbiranja pohištva, mizice in police za knjige pa so ustvarili kar sami s pomočjo hišnika in videti so naravnost fantastične.

V sobi se lahko sprostite na udobnem kavču, fotelju, se učite, rišete, ustvarjate, ali pa preberete kakšno knjigo ali revijo. (En kotiček sicer še čaka na udobne sedeže in zadnja stena bo počasi dobivala novo podobo.)

V bodoče bo v učilnici možno tudi igranje družabnih iger in uporaba računalnika. Na stenskih panojih pa boste lahko objavljali svoje oglase, ponudbe, povpraševanja ali pa kakšne zanimive domislice. Dodali bomo tudi razstavni pano, da boste lahko  objavili kakšne svoje risbe, slike, pesmi, fotografije…

Dobrodošle so tudi kakšne družabne igre in stare zanimive revije, knjige ali še kaj, česar  ne potrebujete več in želite deliti naprej.

Vse dijake torej vljudno vabimo, da učilnico kar se da prijetno izkoristite.

Prosimo pa vas, da vzdržujete red in čistočo ter  ne uničujete stvari, saj so rezultat trdega dela in dobre volje. Skrb za red in čistočo pa bomo dodali tudi v Pravilnik o šolskem hišnem redu kot dolžnost dežurnega dijaka.

Želimo vam prijetno in koristno preživljanje prostih minut v vaši učilnici – ki se je mora prijeti še neko ime!

 

vaši predstavniki Dijaške skupnosti ETrŠ in mentorica Patricija Rudolf

 

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost