Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Pred vami je pomembna odločitev – kam po osnovni šoli. Želeli smo vam olajšati izbiro in naša velika želja je bila, da bi vam lahko prikazali utrip naše šole »v živo«, kar pa je – iz znanih razlogov – žal trenutno nemogoče. Vseeno pa smo si želeli živega stika z vami vsaj na način, kakršnega nam dopušča tehnologija, zato smo vas na »virtualni način« povabili na dogodke, ki smo jih pripravili za vas.

Tako kot je naš logotip v treh barvah: rumeni, zeleni in modri, naši programi, ki jih bomo izvajali v šolskem letu 2021/2022, pokrivajo tri temeljna strokovna področja:

Programe in delo na šoli smo vam prikazali na VIRTUALNIH DNEVIH ODPRTIH VRAT, in sicer tri zaporedne srede, 20. 1., 27. 1. in 3. 2., od 17. do 18. ure. Poleg osnovnih informacij, ki ste jih prejeli, ste se lahko udeležili tudi delavnic s posameznih strokovnih področij.

Vsi pa ste vabljeni tudi na naše virtualne predstavitve v času informativnih dni v petek, 12. februarja, in soboto, 13. februarja 2021.

Število udeležencev ni omejeno in vnaprejšnja prijava ni potrebna. Veseli bomo udeležbe vsakogar med vami, saj naš slogan pravi: »KER NAM JE MAR ZA VSAKOGAR …«.

Vse dobro, predvsem pa – ostanite zdravi!

Ravnateljica:
dr. Mojca Tomažin

(Skupno 535 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost