Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Lepo pozdravljeni, dijakinje in dijaki!

Veseli smo, da se v četrtek, 1. septembra 2022, ko se bo začelo novo šolsko leto, znova – z nekaterimi pa prvič – srečamo v šoli, in sicer ob 8. uri:

  • dijakinje in dijaki vseh 1. letnikov se boste zbrali na šolskem dvorišču, kjer boste spoznali nove sošolke, sošolce in razrednike;
  • dijakinje in dijaki višjih letnikov ter 1. letnika PTI se boste zbrali v matičnih učilnicah (seznam matičnih učilnic bo izobešen na vhodnih vratih).

Prve tri ure boste skupaj z razredniki urejali vse potrebno za uspešen začetek šolskega leta, nato pa bomo nadaljevali s poukom po urniku. Glede na takšen razpored dneva pričakujemo, da boste imeli s seboj pisalo in beležko.

V letošnjem šolskem letu bomo zopet začeli uporabljati garderobe, zato morate s seboj imeti tudi šolske copate.

Malica bo na voljo od petka, 2. septembra 2022, naprej za vse dijake, ki ste že oddali vlogo za šolsko prehrano. Ostali pa prijavo oddajte čim prej v tajništvo šole.

Knjižničarka pa bo organizirala tudi prevzem knjig iz učbeniškega sklada.

Tisti, ki že imate urejen dostop do eAsistenta (eA), boste bolj podrobna navodila in protokole prejeli tudi prek komunikacije v eA.

Želimo vam, da prijetno izkoristite zadnji dan dolgega vročega poletja, da boste pozitivno energijo usmerili v uspešno šolsko delo.

                                                                                             

Ravnateljica:
  Mojca Tomažin

(Skupno 526 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost